Author Topic: Adidas 'Recycled Ocean Plastic Shoes vil rapporteres netto $ 1 milliarder  (Read 123 times)

Offline PaulCorntTopic starter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
For nogle år siden gik Adidas sammen med Parley for Oceanerne at designe og distribuere et par sko fremstillet af havaffald. Skoen bestod af en øvre lavet udelukkende af garn og filamenter genbrugt fra affald fundet i havet og illegale dybhavsgarn. Nettet blev hentet af en anden af ​​Parleys partnere, Sea Shepherd, en organisation, der engang tilbragte 110 dages tracking og jagt et ulovligt fangstfartøj ud for Vestafrikas kyst.

adidas outlet danmark Strategien var et hit. De lancerede en første udgave begrænset løb på kun 7.000 sko lavet med svarende til 12 plastikflasker, der var værd at affald, som solgte med lethed. Ifølge en artikel udgivet af Forbes er kampagnen vokset til det punkt, at den vil tjene det tyske sportsbeklædningsmærke $ 1 milliard med udgivelsen af ​​yderligere fem millioner sko på omkring $ 220 per pair.That dækker kun et bogstavtab i virksomhedens hav af produkter. Deres partnerskab med Parley har faktisk vokset sig gennem deres linje siden de begyndte at arbejde sammen i april 2015.

adidas sneakers herre tilbud I 2016 slog Parley og Adidas sammen med de europæiske fodboldklubber Real Madrid og Bayern München for at lancere linjen "For The Oceans", en specialudgave af kits fremstillet af genanvendeligt havaffald. "Dette er et andet skridt på Adidas 'rejse og Parley for oceanerne. Men vi vil ikke stoppe der. Vi vil lave en million par sko ved brug af Parley Ocean Plastic i 2017 - og vores ultimative ambition er at fjerne jomfru fra vores forsyningskæde, "sagde Eric Liedtke, Adidas koncernledelse med ansvar for Global Brands.

adidas superstar slip on tilbud Sikkert nok, i 2017 fortsatte Adidas med at sælge en million par af sine havaffaldsko. Adidas bragte sine "For the Oceans" -pakker tilbage til verdensmesterskabet i 2018. Og nu gennemser firmaets hjemmeside, der er en hel Parley-linje af tøj fra tee-shirts til shorts, windbreaker jakker og meget mere. Lige nu har Parley-linjen lidt mere end 80 forskellige produkter til mænd, kvinder og børn kombineret.

adidas yeezy danmark "Vi har allerede taget de første skridt til at reducere og i sidste ende eliminere jomfru og engangsprodukter fra vores produkter. På den måde har vi vist, at det er muligt, og at folk bryr sig - men nu skal vi accelerere og skalere, "Eric Liedtke, et bestyrelsesmedlem, for Adidas fortalte Forbes. Alt dette supplerer Adidas 'meddelelse i år, at de nu planlægger at anvende genanvendt plast i alle de produkter, den sælger inden 2024. Kun i sko fremstiller og sælger mærket 450 millioner par årligt.

 

tech-project-offer